casino

5-bintang melawat Michigan, sasaran QB Buffs, banyak lagi

TJ Lateef

Greg Biggins, 247Sukan

Tiada program telah membuat keuntungan yang lebih besar dalam tempoh enam bulan yang lalu daripada Colorado. Sejak mengupah Deion Sanders sebagai ketua jurulatih mereka, Buffaloes telah berada dalam sejarah perekrutan-dan-perpindahan-portal yang hangat. Akibatnya, tiket untuk perlawanan rumah musim biasa mereka adalah habis dijual buat pertama kali dalam beberapa dekaddan jangkaan untuk pasukan pasti meningkat secara mendadak pada tahun 2023.

Walau bagaimanapun, program ini mempunyai lubang yang dalam untuk dilalui, dan masih terdapat banyak kerja yang perlu dilakukan sebelum mereka bersedia untuk bersaing dengan pesaing Power 5 yang sebenar. Di bahagian atas senarai, mereka perlu merekrut lebih banyak kuasa tembakan dan kedalaman pada kedudukan paling kritikal permainan.

Untuk masa hadapan yang boleh dijangka, Buffs akan memulakan anak lelaki Jurulatih Perdana, Shedeur Sanders, sebagai quarterback. Dia seorang rekrut empat bintang dari kelas 2021 yang merupakan salah satu daripada beberapa pemain untuk mengikuti Perdana dari Jackson State.

Selepas Sanders, tiada garis penggantian yang jelas di QB, walaupun.

Dengan mata untuk mengubahnya, Colorado telah menawarkan dua quarterback teratas dalam kelas 2025.

Pertama, terdapat pemain suku belakang empat bintang Orange Lutheran (Calif.) TJ Lateef. Dia disenaraikan pada 6-kaki-2 dan 185 paun dan menduduki tempat kesembilan dalam kalangan QB dalam kelasnya. Lateef juga menduduki tempat ke-17 di California dan ke-148 di peringkat kebangsaan dalam kelasnya.

Lateef mempunyai tawaran dari Georgia, Miami, Arizona, Arizona State, Boston College, Cincinnati, Florida State, Texas A&M, dan Indiana. Nampaknya tidak ada kegemaran yang jelas, sebagai model ramalan On3 mempunyai Arizona State sebagai kegemaran yang sangat lemah pada hanya 12.1%, diikuti oleh Arizona pada 10.6%. Negeri Oregon seterusnya pada 9.1% dan Colorado pada masa ini 7.6%.

Pemanggil isyarat Sophomore lain yang mereka tawarkan ialah Murrieta Valley (Calif.) quarterback empat bintang Bear Bachmeier. Bachmeier (6-kaki-1, 205 paun) berada di kedudukan satu tempat lebih rendah daripada Lateef pada kedudukannya, No. 19 di negeri ini dan No. 165 di negara.

Tiga belas program lain telah membuat tawarantermasuk Purdue, Oregon, Miami, Kansas dan Stanford. Juga tiada pemimpin sebenar di sini, dengan On3 mengunjurkan Negeri San Diego sebagai kegemaran pada 11.3%.

Baca lebih lanjut di Buffaloes Wire.

sgp result

pengeluaran sdypengeluaran sydneypengeluaran sidney

sydney totobet

info hk hari ini

data hk hari ini