casino

Empat rekod trek dan padang negeri Arizona dipecahkan dalam masa 1 jam

Sepanjang satu jam, buku rekod trek dan padang sekolah tinggi Arizona telah ditulis semula berulang kali dan lagi dan lagi.

Empat rekod negeri dipecahkan oleh pelari di Arcadia Invitational di California Selatan pada 8 April, menurut Republik Arizona.

Pelari Sekolah Menengah Pertama Williams Field (Gilbert, Ariz.) Saira Prince memenangi acara lari berpagar 100 meter dalam masa 13.58 saat. Dia melepasi 10 halangan dan melepasi markah sebelumnya iaitu 13.59, yang ditetapkan pada 2014.

Mempertahankan Div. Juara I negeri Tyler Mathews dari Sekolah Menengah Red Mountain (Mesa, Ariz.) ialah penduduk Lembah seterusnya yang memecahkan rekod Arizona. Dia berlari 800 meter dalam 1:49.32, mengatasi rekod sebelumnya 1:50.12. Mathews menduduki tempat kedua dalam perlumbaan, jatuh kepada orang lain dengan sambungan Arizona: bintang Newbury Park Aaron Sahlman, yang komited untuk Universiti Arizona Utara.

Warga emas Mountain Pointe High School (Phoenix), Jayden Davis kemudian memecahkan rekod 400 meter dengan catatan masa 46.45 saat, mengatasi rekod sebelumnya sebanyak .02 saat. Dia mendapat tempat ketiga dalam perlumbaan.

Davis memberitahu Republik bahawa dia berasa terinspirasi selepas menonton Prince dan Mathews memecahkan rekod.

“Melihat semua atlet Arizona mampu melakukannya, saya pasti merasakan masa itu, perlumbaan di Arcadia adalah saat untuk mencipta rekod negeri,” katanya. “Melaluinya, saya seperti, ‘Inilah masanya untuk melakukannya.'”

Putera belum selesai untuk malam itu. Dia menamatkan perlumbaan Arizona dalam acara 300 meter lari berpagar, menang dengan catatan masa 41.24 saat yang memecahkan rekod negeri sebelumnya iaitu 41.38.

Dengan itu, pelari Arizona meninggalkan jejak mereka pada perlumbaan sekolah menengah California yang berprestij selama 60 minit yang luar biasa.

Lawati Republik Arizona untuk membaca lebih lanjut mengenai Saira Prince.

Baca profil di Jayden Davis di sini.

datasinga49

pengeluaran sidney siang ini

keluaran sidney hari ini

hk prize keluar

sgp hari ini yang keluar