casino

Georgia menambah rekrut lima bintang ketiga ke kelas perekrutan mereka pada 2025

Hujung minggu Paskah menyaksikan satu tan komitmen kolej di seluruh negara, termasuk lima sekolah mengambil rekrut quarterback baru dari kelas 2024. Hadiah terbesar pada hujung minggu pergi ke Georgia, walaupun.

Atlet lima bintang Charlton County (Ga.) Elyiss Williams mengumumkan komitmennya kepada Bulldogs pada hari Ahad.

Georgia memenangi lebih daripada 15 program lain yang membuat tawaran, termasuk Auburn, Cincinnati, Florida, Florida A&M, Florida Atlantic, Florida State, Georgia Southern, Georgia Tech, LSU, Miami, Middle Tennessee State, Notre Dame, South Carolina, Tennessee dan UCF .

Ditanya mengenai keputusannya, Williams memberitahu On3 bahawa dia membesar sebagai peminat Georgia dan ketua jurulatih Kirby Smart dan kakitangannya melayannya seperti keluarga sepanjang proses pengambilan pekerja.

“Perbincangan dengan jurulatih Smart dan jurulatih Hartley menonjol, saya dibesarkan di Georgia Bulldogs! Saya mempunyai peluang untuk tinggal di rumah dan menjadi sebahagian daripada dinasti, itu adalah keputusan yang sukar untuk dinafikan… Mereka melayan saya seperti keluarga setiap perjalanan. Saya berasa seperti saya berada di rumah apabila saya berada di sana. Saya paling rapat dengan jurulatih Smart dan jurulatih Hartley dan rancangan mereka adalah untuk membangunkan saya menjadi versi terbaik diri saya.”

Williams (6-kaki-7, 235 paun) bermain kedua-dua kelebihan dan ketat, di mana dia berada di kedudukan No. 1 dalam kelasnya. Dia sudah menjadi rekrut lima bintang ketiga dalam kelas Georgia 2025, yang menduduki tempat pertama di negara itu. Yang lain ialah pemain belakang Buford (Ga.) Jadon Perlotte dan Manchester (Ga.) DL Justus Terry.

Lagi cerita bola sepak

CB 4-bintang Lake Belton condong ke arah Texas

Louisville mendapat komitmen daripada QB 3 bintang

result shp

pengeluaran pengeluaran sidney

pengeluaran sidney hari ini

keluar hk

resulhk