toto

Ian Coughlan kekal sebagai penasihat tahun depan apabila Linda Chen mengambil alih jawatan presiden Wynn Macau

Linda Chen akan mengambil alih sebagai Presiden Wynn Macau tahun depan di samping peranannya sekarang sebagai Naib Pengerusi.

Wynn Resorts mengumumkan kenaikan pangkat Chen berikutan berita bahawa Ian Michael Coughlan, presiden semasa, telah memutuskan untuk beralih kepada peranan sebagai penasihat kepada syarikat dan pengarah bukan eksekutif selepas menyelesaikan perjanjian pekerjaannya pada akhir Februari depan.

Coughlan telah bersetuju untuk meneruskan sebagai penasihat kepada syarikat itu sehingga akhir 2023, dan selepas tamat tempoh kontraknya, beliau akan meneruskan sebagai pengarah bukan eksekutif di lembaga Toto Macau sehingga Mei 2023.

Craig Billings, Ketua Pegawai Eksekutif Wynn Resorts, berkata: “Kepimpinan perintis Ian, yang merangkumi sebahagian besar masa kami yang sangat berjaya Pengeluaran SGP di Macao, sangat mengagumkan dan komitmennya yang tidak putus-putus terhadap kecemerlangan jenama dan mewujudkan budaya kami yang berakar umbi adalah sama luar biasa. . Saya gembira dia telah bersetuju untuk meneruskan sebagai perunding kepada syarikat dan dalam Lembaga Pengarah kami.”

Beliau menyambung: “Kepimpinan Linda sepanjang banyak fasa pembangunan kami di Macau adalah penting untuk kejayaan kami. Dia akan bekerjasama Result SDY dengan Ian untuk memastikan peralihan yang lancar, dan saya berharap dapat bekerjasama rapat dengan Linda dan pasukan pengurusan berbakat kami pada tahun-tahun akan datang.”