casino

Notre Dominance, kemas kini Dylan Raiola dan banyak lagi

Chad Woodfork

Brian Perroni, 247Sukan

Texas melakukan kerja yang hebat semasa kitaran pengambilan 2023. The Longhorns mendapat pemain No. 1 keseluruhan dalam QB Arch Manningkedudukan No. 1 berlari kembali dalam Cedric Baxter Jr., dan kelas peringkat ketiga secara keseluruhan.

Walau bagaimanapun, keadaan telah menjadi permulaan yang sangat perlahan untuk Texas pada tahun 2024 berbanding program perekrutan elit lain di seluruh negara. Setakat ini, mereka hanya mendapat komitmen dua pemain dalam kelas ini: Atlet empat bintang Clear Lake (Texas) Hunter Moddon dan suku belakang tiga bintang Cy-Fair (Texas) Trey Owens. Mereka juga mempunyai pemindahan punter tetapi kumpulan ini menduduki tempat ke-63 dalam negara.

Tidak perlu dikatakan, ketua jurulatih Steve Sarkisian dan kakitangannya mempunyai beberapa usaha untuk dilakukan. Atas semangat itu, mereka telah membuat beberapa tawaran baharu baru-baru ini untuk merekrut dalam kelas 2024 dan 2025. Senarai penuh termasuk yang berikut:

Summer Creek (Texas) 4-bintang Edge Chad Woodfork (2025)

Woodfork (6-kaki-4, 210 paun) ialah prospek kedudukan tertinggi bagi kumpulan itu. Dia berada di tempat ketujuh di kedudukannya, kelima di negeri ini dan No. 47 di peringkat kebangsaan, mengikut ranking komposit.

Red Oak (Texas) 4-bintang Edge Kamauryn Morgan (2025)

Morgan (6-kaki-3, 230 paun) menduduki tempat No. 13 di kedudukannya dan No. 21 keseluruhan di negeri ini. Dia mempunyai 16 tawaran lain di atas meja.

Gonzaga (DC) DL DD Holmes 4 bintang (2024)

Holmes (6-kaki-6, 240 paun) ialah pemain kedudukan kedua di Washington DC, dan mempunyai tawaran daripada 14 sekolah lain, termasuk Florida dan Penn State.

Memorial (Texas) 4 bintang DL Michael Riles (2025)

Mengikut kedudukan komposit, Riles (6-kaki-4, 235 paun) berada di kedudukan No 12 pada kedudukannya dan No. 17 secara keseluruhan di Texas.

Seguin (Texas) tidak berperingkat WR Carterrious Brown (2025)

Brown (6-kaki-2, 175 paun) juga mempunyai tawaran dari Baylor dan UTSA.

Baca lebih lanjut di Longhorns Wire.

rwsult sgp

sydney pengeluaran

totobet data sydney

pengeluaran hk kemarin

penguaran sgp