casino

Pelanggaran kiraan padang besbol sekolah tinggi menghapuskan tiada pemukul

Siri playoff tiga permainan Bahagian II-AA Sekolah Menengah Tennessee telah menjadi tumpuan negara selepas pemain kendi Ensworth, Connor Cobb melambungkan permata yang tidak dipukul untuk mengikat siri itu dengan Father Ryan pada 1-1.

Walaupun anda menjangkakan buzz akan tertumpu pada karya agung komit Vanderbilt, itu tidak berlaku. Sebaliknya, ia adalah padang terakhir Cobb—Tidak. 121 pada hari itu— yang menyebabkan kekecohan.

Pendek kata: ia adalah satu padang terlalu banyak di bawah peraturan TSSAA.

Mengikut buku peraturan TSSAAperaturan kiraan padang membenarkan seseorang atlet melontar tidak lebih daripada 120 padang dalam satu hari.

Jurulatih Ensworth, Jason Maxwell memanggil persatuan itu pada hari berikutnya dan melaporkan pelanggaran itu, yang membawa kepada kehilangan siri dan penghujung musim yang mengejutkan.

Seperti yang dilaporkan oleh Tom Kreager dari The Tennesessaon, ia kelihatan seperti kejadian ini—walaupun ganjil—bukan perkara biasa:

[Gene] Menees mengulangi bahawa peraturan TSSAA ialah 120 nada dan telah “selagi ada peraturan kiraan nada.” Menees berkata tahun pertama peraturan pitcher dibenarkan untuk menghabiskan adunan di pinggan. Itu berubah selepas satu tahun. Peraturan kiraan pic bermula pada 2017.

Menees berkata TSSAA melihat pelanggaran kiraan padang dikemukakan kepada pejabat Hermitagenya setiap tahun. Dia berkata ia lebih biasa di playoff.

Bapa Ryan kini mara ke pusingan Mid Region, di mana mereka akan bermain Akademi Lipscomb.

Ambil Tinjauan Kami

resuld sgp

hasil pengeluaran sidney hari ini

pengeluaran sidney hari ini

apa keluar hk malam ini

totobet sg