casino

Perekrut bola sepak Kelas 2023 yang paling banyak keluar

(USA TODAY Sports Vols Wire)

Daripada Dan Harralson, editor Vols Wire:

Cameron Seldon menandatangani kontrak dengan Tennessee semasa tempoh menandatangani awal 21 Dis 2022.

Penerima lebar 6 kaki 2, 220 paun adalah dari Sekolah Tinggi Northumberland di Heathsville, Virginia. Dia memainkan beberapa posisi di sekolah menengah termasuk quarterback, wide receiver, running back, cornerback, keselamatan dan sepak mula dan pukulan balik.

Seldon akan menyediakan serba boleh dalam kesalahan Tennessee.

Penyelaras serangan Vols Joey Halzle membincangkan Seldon sebelum latihan musim bunga Tennessee.

“Dia memberi anda peluang untuk melakukan beberapa perkara yang sangat menyeronokkan,” Halzle berkata tentang Seldon. “Jelas sekali, dengan seorang lelaki muda yang pertama kali berada di dalam bangunan, anda perlu berhati-hati untuk tidak membebankan seseorang dan membebankan mereka dengan segala yang anda boleh lakukan. Awak kena pandaikan dia dalam satu perkara dulu.

“Di mana dia akhirnya bermula, ketika kami menyelesaikan perkara sebelum musim bunga kami sebelum kami turun ke padang untuk bola musim bunga, kami akan membuat keputusan itu lebih muktamad sambil kami berguling berdasarkan apa yang dia boleh kendalikan, apa yang dia lakukan dengan baik, apa yang dia tidak buat dengan baik. Kemudian sebaik sahaja dia mendapat satu perkara yang diperkukuh — okay dia benar-benar mahir dalam hal ini — kini anda boleh mula membesarkan lelaki seperti itu peranan tambahan. Benar-benar apa sahaja yang mereka boleh tangani, bermula pada usia muda dan meneruskan masanya sepanjang program.”

www.totobet.com singapore

pengeluaran pengeluaran sidney

pengeluaran sidney

info hk malam ini

keluaran hk malam ini