casino

video untuk memahami segala-galanya

Selama tiga tahun yang lalu, Jean-Marc Sabatier telah menerangkan di sini fungsi atipikal SARS-CoV-2 pada organisma manusia. Video ini membolehkan anda melihat dan memahami kesan buruk virus dan vaksin.

Seawal Mac 2020, Jean-Marc Sabatier* menggambarkan buat kali pertama cara tindakan atipikal SARS-CoV-2 pada pelbagai tisu dan organ tubuh manusia. Mod tindakan ini telah disahkan dan disahkan oleh data eksperimen yang terkumpul sejak permulaan wabak.

Satu penemuan besar

Jean-Marc Sabatier (DR)

Jean-Marc Sabatier telah membuat penemuan besar dengan menerangkan penglibatan langsung sistem renin-angiotensin (RAS) dan reseptor AT1R yang terlalu aktif dalam pembangunan pelbagai patologi Covid-19. Ini dikaitkan dengan sistem saraf serta sistem kardiovaskular dan gastrousus. Khususnya, beliau menggambarkan buat pertama kalinya sindrom pengaktifan makrofagik (MAS) yang bertanggungjawab terhadap serangan sel sumsum tulang (sel darah merah, sel darah putih dan platelet darah) yang membawa kepada anemia (kekurangan sel darah merah), thrombocytopenia (darah putih). kekurangan sel) dan trombositopenia (kekurangan platelet darah)

Tiga tahun mengembara saintifik

Selain itu, beliau menerangkan sindrom pengaktifan sel mast (MAS), pertumbuhan berlebihan kolon bakteria usus kecil (SIBO), dan hipokalemia (kalium tidak mencukupi dalam darah).
MAS, SAMA dan SIBO dan/atau hipokalemia, bertindak balas terhadap semua patologi yang diperhatikan semasa jangkitan semula jadi SARS-CoV-2 atau, dalam beberapa kes, semasa vaksinasi anti-Covid-19 atau suntikan penggalak.
Sehingga kini misteri dan sukar difahami untuk orang awam, tetapi juga untuk penyelidik dan pakar perubatan, tanggapan yang agak abstrak ini menjadi jelas kepada semua dan penting untuk memahami fenomena kompleks ini. Video yang memberi respons kepada tiga tahun pengembaraan saintifik dan perubatan.

*Jean-Marc Sabatier, Pengarah Penyelidikan di CNRS dan Doktor Biologi Selular dan Mikrobiologi. Ketua Pengarang jurnal saintifik antarabangsa: “Coronavirus” dan “Gangguan Berjangkit – Sasaran Dadah”. Dia bercakap di sini bagi pihaknya sendiri.

result sgp hr ini

sydney pengeluaran hari ini

totobet sdy hari ini

hasil pengeluaran hongkong

penguaran sgp